+36 30 9568 702
Ügyfélszolgálat
Karchercenter
 • H-P: 8:00-20:00
 • Sz: 9:00-12:00

Tel: 30/9568-702

Küldjön levelet az ügyfélszolgálatnak!

Amennyiben bármi kérdése vagy problémája van az áruházzal illetve a termékekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel:
Kovács Zoltán

Kiszállítás
A házhozszállítás díja max. 990 Ft az ország egész területére.
Bruttó 25 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk.
Facebook
Legyen mindig naprakész híreinkkel és termékeinkkel kapcsolatban.

facebook Kövessen minket a Facebook-on is!

Vásárlási információk

Üdvözöljük Önt a KARCHERCENTER.HU online áruházában!

Bemutatkozás vissza az oldal tetejére

Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek cégünket!

A Karchercenter.hu a Kärcher Magyarország Kft. hivatalos kereskedelmi partnere.
Internetes áruházunkban a Kärcher háztartási és ipari felhasználók részére szánt gépeinek közel teljes termék kínálatát megtalálja.

A Karcher termékek széles választékban állnak a felhasználók rendelkezésére a magasnyomású mosóktól a porszívókig a gőztisztítóktól a kerti tartozékokig. Valamennyi Karcher termék közös jellemzője a megbízható minőség és a kiemelkedő ár - érték arány.

Szolgáltatásaink:

 • Gazdag áruválaszték
 • Szaktanácsadás, megoldást kínálunk
 • Kiemelt ügyfélkör kezelés
 • Csomagküldés
 • Alkatrészellátás, szerviz

Reméljük Ön is elégedett a kínálattal, a szolgáltatások színvonalával, és rendszeres vásárlóink között üdvözölhetjük!

Ügyfélszolgálat vissza az oldal tetejére

A Karchercenter.hu a vevői igények kielégítésére vevőszolgálatot működtet, melyet a vevők a következő módokon érhetnek el:

 • Postai úton: Contact D Bt 8200 Veszprém Ady E u.7/B
 • Telefonon (H-P: 8.00-20.00, Sz: 9.00-12.00): 30/9568-702, Fax: 06 88/329-232
 • Elektronikus úton: kapcsolat@karchercenter.hu

A megrendelések feldolgozása és szállítása hétköznapokon történik, szombaton az ügyfélszolgálat 9.00 - 12.00 óráig tart nyitva, vasárnap szünetel.

Általános tudnivalók, távszerződés vissza az oldal tetejére

A megrendelések feladása a Karchercenter.hu online áruházban elektronikus úton lehetséges.

A Karchercenter.hu áruházban a vásárlás előtt nincs szükség regisztrációra.

A szerződés tárgya a Contact D Bt. (karchercenter.hu) internetes áruházában található valamennyi árucikk.

A karchercenter.hu a Karcher Hungária Kft hivatalos kereskedelmi partnere által forgalmazott termékekhez, ahol ezt a jogszabályok előírják magyar nyelvű árutájékoztatót és használati utasítást az áruhoz biztosítunk. Kérem ha nem kapná kézhez a termékkel együtt a kötelező magyar nyelvű használati utasítást mindenképpen jelezze ügyfélszolgálatunknak hogy haladéktalanul pótolni tudjuk. Nagyon fontos: A készülék első használata előtt olvassa el ezt az eredeti használati utasítást, ez alapján járjon el és tartsa meg a későbbi használatra vagy a következő tulajdonos számára. A karchercenter.hu mint a Karcher Hungária Kft hivatalos kereskedelmi partnere kizárólag háztartási és ipari kategóriában gép, tartozék és alkatrész értékesítést végez. Egyéb szolgáltatást, mint garanciális szervíz, javítás, beüzemelés - betanítás stb. nem végez. Ezen szolgáltatásokra a Karcher Hungária Kft ill. az általa kijelölt szerződéses szerviz partnerek jogosultak. A karchercenter.hu által megbízott szállító (futár) az ügyfelei által megadott szállítási címre ott kijelölt átvevőnek átadja a készüléket gyári csomagolásban és aláíratja a fuvarlevelet mely dokumentálja az átadást. Beüzemelést és betanítást a futár nem végez.

Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

A megrendelés elküldésével és annak a Karchercenter.hu által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Contact D Bt, mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Szolgáltató köteles a Vevő által utánvéttel fizetendő, a Vevő által kiválasztott termékeket a megjelölt szállítási címre eljuttatni.

Karcher termékek esetén géptípustól függően a szállítás 5-15 munkanapon belül történik.

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szolgáltató köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles az általa megrendelt és a Szállító által a megadott címre kiszállított termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a futár részére kifizetni.

Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Veszprémi Városi Bíróság illetékességét kötik ki.

Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

Keresés vissza az oldal tetejére

Egy konkrét terméket keres, nincs ideje hosszasan böngészni kínálatunkat, használja a keresőt!

A minden oldalról közvetlenül elindítható kereséssel juthat el leggyorsabban a kívánt termékhez

Szállítási és fizetési feltételek vissza az oldal tetejére

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a megrendelését követő telefonos egyeztetés után (amennyiben szükséges) néhány napon belül átveheti.

A termékek mellett feltüntetett ár a termék vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

A kiállított termékszámla megfelel az ÁFA tv., illetve a PM rendeletekben előírt kötelezettségeknek.

Karcher termékek esetén géptípustól függően a szállítás 5-15 munkanapon belül történik.

Szállítás postai úton:

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli, ennek mértéke vidéki és budapesti vásárlóinknak egységesen max. bruttó 990 Ft.

Bruttó 25 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk az ország egész területén.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt, szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot!

Fizetési módok:

 • Fizetés utánvéttel:
  Az utánvét összegét Ön a csomagot átadó futárnak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes szállítási költséget. A számlát a Contact D Bt állítja ki, a szállítás költsége külön tételként jelenik meg rajta.
 • Fizetés banki átutalással:
  Ügyfélszolgálatunkkal történt előzetes egyeztetés után, kiállítjuk Önnek az átutalásos számlát. Az árut akkor tudjuk kiszállítani, ha bankunk látja az átutalt összeget.

Rendelés vissza az oldal tetejére

Internetes áruházunkban a rendelést igyekeztünk minél egyszerűbbre készíteni. A rendelési folyamat 4 lépésből áll:

 1. A termék kiválasztása
 2. A termék behelyezése a kosárba
 3. Számlázási és postázási adatok megadása
 4. A rendelés véglegesítése

Minden oldalon a felsorolt termékek mellett egy kosarat ábrázoló gomb látható, amelyre ha rákattint, az adott terméket a kosarába teheti. Válasszon ki annyi terméket, ahányat szeretne megrendelni, és helyezze őket a kosarába.

A Kosár oldalon tekintheti meg a fizetendő végösszeget, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Itt módosíthatja megrendelését: kivehet egyes termékeket a kosarából.

A "Megrendelem" gomb megnyomásával számlázási adatok oldalunkra jut, ahol az űrlap pontos kitöltésével adhatja meg a szállítási és számlázási címet. Alapértelmezésben a két cím ugyanaz, de lehetőséget biztosítunk arra, hogy a számlázási címtől eltérő postázási címet adjon meg.

A tovább gombra kattintva Jóváhagyás oldalunkon összegzést készítünk a végösszegről, a szállításról és a fizetés módjáról. A befejezés gombra való kattintással fejezheti be a vásárlást. A rendelését követő percekben automatikusan megérkezik a megadott e-mail címre a részletes megerősítés. Ez a visszaigazolás azt nyugtázza, hogy megrendelése eljutott ügyfélszolgálatunkhoz. Az automatikus visszaigazoló levél nem jelenti azt, hogy megrendelt termék raktáron van.

Szavatosság, jótállás vissza az oldal tetejére

2011. március 1-től a Kärcher minden hobbi gépre a kötelező 1 év jótálláson felül plusz 1 évet vállal, így a vásárló 2 évig élhet garanciális javítás lehetőségével!

A 151 / 2003 (IX.22) Kormányrendelet alapján a Karchercenter.hu által forgalmazott termékekre a termék gyártója 12 hónap jótállást vállal.

A termék gyártója: Alfred Kärcher Gmbh.

A jótállási jegyről:

Ön a jótállási igényét a vásárolt termékhez mellékelt jótállási jeggyel és az eredeti számla egyik példányával érvényesítheti, ezért kérjük, hogy ezen iratokat gondosan őrizze meg.

A jótállási jegyen történő bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után

A jótállási felelősséget kizáró feltételekről:

Helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, külső kábel szakadás, elemi csapás (pl.: villámcsapás, túlfeszültség) okozta rongálódás.

Szakszerűtlen kezelés.

A Karcher szakszervizein kívül végzett beavatkozás, javítás, bővítés, átalakítás. A jótállási javítási munkát kizárólag a jótállási jegyen feltüntetett javító szolgálatok, szervizek végezhetnek.A jótállási és javítási határidőről:

A jótállási időtartam a vásárlás napjával kezdődik.
A termék javítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a szervizben töltött idővel. Kivétel ha a meghibásodást a szakszerűtlen kezelés okozta.
A termék vagy jelentős részének cseréje esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék (jelentős része) tekintetében újra kezdődik.

A vásárlástól való elállás joga vissza az oldal tetejére

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen vagy telefonon az ügyfélszolgálatnak. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. A Karchercenter.hu kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia.
Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc munkanapon belül visszautalni az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.

A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik az eladót terhelő kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.

Az eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

Elállás esetén az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Amennyiben termékről felbontás után a kézbesítő jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan hibás, sérült és a hiba, sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre cserelehetőséget biztosítunk.

Adatainak védelme vissza az oldal tetejére

A Karchercenter.hu az Ön által rendelkezésünkre bocsátott adatokat a rendelés teljesítése és a rendelés feltételeinek későbbi bizonyítása, érdekében tárolja. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adatait harmadik félnek semmilyen körülmények között, nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Karchercenter.hu (Contact D Bt) alvállalkozója (pl. a Magyar Posta Zrt).

A személyes adatokra vonatkozó követelmények a gépi feldolgozás során:

 • az Ön személyes adatait tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel,
 • az adatokat csak meghatározott és törvényes célra tároljuk, és attól eltérő módon nem használjuk fel, megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében, a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk.

Fogyasztóvédelem vissza az oldal tetejére

A fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályok és információk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (www.nfh.hu) honlapján elérhetők.

Speciális magazin vissza az oldal tetejére

A Karchercenter.hu akcióiról, és híreiről igyekszünk rendszeresen tájékoztatni vásárlóinkat egy speciális magazin formájában. Ezért az Ön figyelmébe is ajánljuk ezen szolgáltatásunkat, melyre az e-mail címe és neve megadásával iratkozhat fel.

A felelősség korlátozása vissza az oldal tetejére

A Karchercenter.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

A Karchercenter.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

 • Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
 • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Karchercenter.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
 • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
 • Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
 • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
 • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

A Karchercenter.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Karchercenter.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

Egyedül a vásárló felelős a Karchercenter.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és a Karchercenter.hu áruházban való vásárlásért.

A Karchercenter.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A Karchercenter.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Karchercenter.hu áruházban történt megjelentés időpontjától lép életbe.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Karchercenter.hu áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

© 2010 KÄRCHERCENTER • kapcsolat@karchercenter.hu

Vedd a neten!   Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja